Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
9. apríla 2021, 11:42
Čas čítania 0:59

VIDEO: Novinárov po Matovičovej tlačovke vymkli, aby nekládli otázky

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Bývalý predseda vlády dlhodobo neodpovedá na otázky ku kauze Sputnik V a ani na žiadne iné.

Minister financií už v tlačovom vyhlásení ku kauze súvisiacej s ruskými vakcínami Sputnik V oznámil, že nebude odpovedať na novinárske otázky. V rámci svojho príhovoru vyhlásil, že o vakcínu z Ruska Slovensko nepríde, pretože sa mu v Moskve podarilo vyrokovať aj ďalšie možnosti. Dodal, že o podrobnostiach hovoriť nemôže, a potvrdil, že dnes odchádza do Maďarska na stretnutie s premiérom Viktorom Orbánom. 

Keďže Matovič odmietol odpovedať na otázky, verejnosť nevie, ako sa s Rusmi dohodol. Oficiálny twitterový účet Sputnika V oznámil, že žiada vrátenie 200-tisíc vakcín, v čase, keď sa minister financií Matovič vracal na Slovensko.  

Navyše keď sa novinári chceli expremiéra pýtať po tlačovke, najprv sa dal na útek a neskôr prišiel signál od člena ochranky, aby novinárov vymkli. Celú udalosť zachytili médiá v rámci svojich živých vysielaní. Denník N aj Topky už zverejnili aj záznam, ako sa Igor Matovič vyhol novinárskym otázkam o Sputniku V. 

Domov
Zdieľať
Diskusia