Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
TASR
29. marca 2023, 19:30
Čas čítania 0:23

Nevedeli mu dokázať, že pomáhal zavraždiť mafiánskeho bosa Sýkoru. Ľuboša Ferusa a ďalších troch mužov súd oslobodil spod obžaloby

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Miroslava Sýkoru podľa obžaloby zavraždili vo februári 1997 na parkovisku hotela na Bajkalskej ulici v Bratislave. Ľuboša Ferusa a ďalších troch mužov spod obžaloby teraz Okresný súd Bratislava I oslobodil.

V kauze vraždy zakladateľa bratislavskej skupiny sýkorovcov Miroslava Sýkoru oslobodil Okresný súd Bratislava I Ľuboša Ferusa a ďalších troch mužov spod obžaloby. Rozhodnutie nie je právoplatné, prokurátorka sa odvolala. 


„Vykonaným dokazovaním nebolo bez akýchkoľvek pochybností preukázané, že sa obžalovaní dopustili žalovaného skutku,“ sprostredkoval hovorca vyjadrenie predsedu senátu OS Bratislava I. O odvolaní prokurátorky bude rozhodovať Krajský súd v Bratislave.


Okrem údajného bývalého bosa nitrianskeho podsvetia Ľuboša F. v prípade obžalovali aj Marka L., Milana M. a Richarda B., prezývaného tiež Kofola. Vinu odmietajú. Sýkoru podľa obžaloby zavraždili vo februári 1997 na parkovisku hotela na Bajkalskej ulici v Bratislave.

Ľuboš Ferus.
Ľuboš Ferus. Zdroj: TASR/Pavol Zachar
Domov
Zdieľať
Diskusia