Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
22. marca 2023, 6:54
Čas čítania 0:51

AKTUÁLNE: NAKA zasahuje na západnom Slovensku, prišla si vraj aj po známe mená

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia zadržala viacero ľudí.

Národná kriminálna agentúra aktuálne zasahuje v Trnavskom kraji. Policajná razia podľa informácií portálu TV Noviny súvisí s drogovým biznisom. Polícia už zadržala viacero ľudí vrátane bývalých a súčasných policajtov.

Polícia zadržala aj bývalého džudistu Tibora Gubáňa. Toho zadržali pred viac ako rokom spolu s influencerkou Zuzanou Plačkovou, ktorej neskôr obvinenie zrušili. Medzi obvinenými sú aj bývalý krajský riaditeľ polície v Trnave Bystrík Stanko a súčasný okresný riaditeľ polície v Trnave Rastislav Grznár. 

Obvinili 16 osôb

V rámci akcie s názvom CHIKARA 2 polícia obvinila 16 osôb. Štrnásť z nich je obvinených zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi a štyria zo zneužívania moci verejného činiteľa.

Niektorých obvinili aj z prijímania úplatku, zo zločinu hrubého nátlaku, vydierania a podplácania.

„Počas policajnej akcie bolo celkovo zadržaných 10 obvinených osôb, pričom pri jednej zo zadržaných osôb ide o činného príslušníka PZ – riadiaceho funkcionára zaradeného na OR PZ v Trnave. Taktiež bol zadržaný aj jeden bývalý príslušník PZ, v súčasnosti zaradený v riadiacej funkcii na Centre podpory KR PZ v Trnave. Aktuálne v danej veci prebiehajú zaisťovacie úkony (domové prehliadky a prehliadky iných priestorov a pozemkov), po čom budú vykonávané výsluchy zadržaných obvinených,“ píše polícia na Facebooku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia