Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
8. marca 2023, 11:12
Čas čítania 0:34

Slovenský reťazec zlacnil maslo o rekordných 41 %. Takúto cenu sme na pultoch už dávno nevideli

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Potravinové reťazce zlacnili mnohé základné potraviny.

Populárny obchodný reťazec Tesco od 8. marca prináša týždennú zľavu na maslo. So zákazníckou kartou Club card bude do 14. marca stáť iba 1,35 €. Zľavu na maslo prináša aj Lidl, v ktorom 250 gramov bude stáť 1,99 €, a v Kauflande bude od 9. do 15. marca 500 gramov za 2,99 €. 

Slováci sa môžu v nasledujúcom týždni tešiť na akciovú cenu slnečnicového oleja za 1,99 €/liter v Tescu. Vajcia kúpiš lacnejšie v Lidli, kde 20 kusov bude za 3,99 €. 

XXL týždeň v Kauflande

Nemecký reťazec supermarketov od štvrtka taktiež zlacní viaceré základné potraviny. Rôzne druhy cestovín Panzani budú za 1 € a trojkilogramové balenie bude s Kaufland card za 1,99 €.

Reťazec ponúka aj veľkú zľavu na zemiaky a 10-kilogramové balenie priniesol za 5,99 €. Výhodnejšie si môžeš kúpiť aj kuracie prsné rezne, a to za sumu 5,39 €/800 gramov.

tesko leták
Zdroj: Tesco leták
Domov
Zdieľať
Diskusia