Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. marca 2023, 12:06
Čas čítania 0:56

Bratislavský incident ako z GTA má dohru. Muž, ktorý vyliezol na kapotu a trhal stierače, má na krku viacero trestných činov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Bratislavský incident ako z GTA má dohru. Muž, ktorý vyliezol na kapotu a trhal stierače, má na krku viacero trestných činov
Zdroj: Facebook/Polícia SR – Bratislavský kraj

Agresora polícia stíha za štyri trestné činy vrátane výtržníctva a vyhrážania sa.

V piatok sme písali o incidente, ktorý sa odohral v popoludňajších hodinách na frekventovanej ulici v hlavnom meste. Išlo o bizarný moment ako z obľúbenej hry GTA. Chlapík v Bratislave kľačal na kapote auta a nahnevane mlátil stieračom do čelného skla.

Polícia Slovenskej republiky na Facebooku informovala, že vďaka chvíľke slávy na internete má teraz 48-ročný muž na krku štyri trestné činy.

„Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava II začal trestné stíhanie pre úmyselný prečin výtržníctva vo viacčinnom súbehu s úmyselným prečinom poškodzovania cudzej veci, s úmyselným prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia a s úmyselným prečinom nebezpečného vyhrážania,“ napísali policajti na sociálnu sieť.

Previnilec údajne najskôr šoféroval auto značky Peugeot z Dunajskej Lužnej na parkovisko obchodného centra na Galvaniho ulici v Bratislave aj napriek zákazu činnosti viesť motorové vozidlá.

Keď na parkovisku zastavil, na vozidle údajne odlomil obidve spätné zrkadlá, poškodil predný stierač a kopal do karosérie. Taktiež sa vyhrážal 37-ročnej žene sediacej vo vozidle. Tá sa v obave o svoj život rozhodla autom z parkoviska odísť.


Konflikt však pokračoval ďalej. Podľa polície potom muž nastúpil do vozidla a počas státia na križovatke údajne znova vystúpil, vyskočil na prednú kapotu, odtrhol jeden predný stierač a rukami udieral do čelného skla, čím spôsobil jeho rozsiahle poškodenie.

Následne prišli na miesto viaceré policajné hliadky, no 48-ročný muž sa naďalej vyhrážal žene v aute. Policajti obe osoby predviedli na príslušný útvar Policajného zboru, pričom muža umiestnili do cely policajného zaistenia.



Domov
Zdieľať
Diskusia