Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martina Havranová
26. februára 2023, 11:28
Čas čítania 0:42

Telo hongkonskej influencerky Abby Choi našli rozštvrtené v chladničke. Polícia chytila jej muža na úteku

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

V súvislosti s jej vraždou zatkli štyroch ľudí. Dôvodom brutálnej vraždy sú údajne finančné spory.

Telesné pozostatky modelky a influencerky Abby Choi našli v chladničke v dome v dedine Lung Mei, približne 27 kilometrov od hongkonskej štvrte Kowloon. Influencerka bola nezvestná od stredy minulého týždňa a v piatok polícia zverejnila hrozivé detaily o jej úmrtí, informuje portál BBC. 


V súvislosti s jej vraždou zatkli štyroch ľudí. Jej bývalého manžela zatkli v sobotu, keď sa pokúšal opustiť mesto loďou. Deň predtým polícia zatkla jeho rodičov aj staršieho brata. Podľa slov policajného dozorcu Alana Chunga, ktorého citovala agentúra AFP, mala obeť a rodina jej bývalého manžela veľa finančných sporov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Abby Choi (@xxabbyc)

" />

Polícia ďalej uviedla, že v dome sa našli aj dva hrnce s duseným mäsom, o ktorých sa predpokladá, že obsahujú ľudské tkanivo, a stále pátrajú po chýbajúcich častiach tela zosnulej. Na mieste činu zaistili aj nôž na mäso, elektrickú pílku a kusy oblečenia. 


Modelka Abby Choi sa na sociálnej sieti Instagram prezentovala luxusným životným štýlom a podľa portálu patrila v Hongkongu k miestnej smotánke. Prednedávnom bola na titulnej stránke monackého magazínu L'Officiel Monaco a zhruba pred mesiacom sa zúčastnila na módnej prehliadke Ellie Saab v Paríži. 

Domov
Zdieľať
Diskusia