Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
4. februára 2023, 15:07
Čas čítania 0:35

Chcela byť len kamarátkou, nie partnerkou. Singapurčan ju za to zažaloval a žiada vyše 2 milióny eur

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ženu žaluje za urážku na cti a za peniaze chce okrem iného zaplatiť terapie u psychológa.

Muž zo Singapuru podal žalobu na ženu, ktorá s ním nechcela byť v partnerskom vzťahu, no iba v kamarátskom. Vysúdiť od nej chce až 3 milióny singapurských dolárov, čo je v prepočte viac ako 2 milióny eur. Píše o tom The Guardian

Žalobca K. Kawshigan chce od ženy obrovskú sumu na pokrytie finančných strát, ktoré mu vraj žena spôsobila. Podľa jeho slov zažil traumu z toho, že ho brala iba ako kamaráta a poškodila jeho „hviezdnu povesť“. Obžalovaná mu vraj spôsobila aj depresiu. 

V súdnych dokumentoch sa uvádza, že v žalobe, ktorá sa bude prerokúvať na budúci týždeň, muž obviňuje ženu z údajne hanlivých poznámok a nedbanlivého správania.

Obžalovaná sa podľa súdnych dokumentov prvýkrát stretla s Kawshiganom v roku 2016. Prvé problémy vznikli v roku 2020, keď sa nezhodli v tom, ako vnímali svoj vzťah. Žena, naopak, tvrdí, že Kawshigan ju obťažoval, a takisto sa rozhodla ho zažalovať.

29. mája 2021, 14:30 Čas čítania 7:07 Spávame spolu, ale vzťah to nie je. Prečo si mladí ľudia vyberajú kamarátstvo s výhodami a čo tým riskujú? Spávame spolu, ale vzťah to nie je. Prečo si mladí ľudia vyberajú kamarátstvo s výhodami a čo tým riskujú?
Domov
Zdieľať
Diskusia