Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radim Šlechta
13. januára 2023, 21:11
Čas čítania 0:38

Princ Harry porozprával až príliš veľa detailov o svojom penise, čudujú sa fanúšikovia. V knihe je podľa nich prehnane úprimný

Kategória:
News
Uložiť Uložené
Princ Harry porozprával až príliš veľa detailov o svojom penise, čudujú sa fanúšikovia. V knihe je podľa nich prehnane úprimný
Zdroj: TASR/AP

Princ Harry je vo svojej novej knihe podľa niektorých ľudí až prehnane úprimný.

Princ Harry je už právoplatnou súčasťou šoubiznisu. S manželkou Meghan natočil dokument pre Netflix a teraz vydáva knihu dostupnú aj ako audioknihu. 

Keďže pikantnosť predáva, rozhodol sa v nej byť maximálne otvorený. Podľa reakcií čitateľov a poslucháčov ich však namiesto pobavenia a dojatia previedol freudovskou nočnou morou, informuje Daily Mail.

Princ Harry sa totiž zdôveril, že na svoj omrznutý penis v minulosti použil mastičku značky Elizabeth Arden, rovnakú, akú používala jeho matka Diana na popraskané pery. V audioknihe dokonca povedal, že ho aplikácia krému na penis preniesla do detstva.

Spomienky na detstvo

„V momente, keď som krém otvoril, cítil som sa ako malý chlapec, mal som pocit, akoby mama bola v miestnosti a natierala si krém na pery. Potom už som si ním natrel omrzliny na penise,“ opísal princ v audioknihe.

Na zverejnenie tohto tajomstva reagovalo mnoho čitateľov. Niektorí túto pasáž knihy označujú za freudovskou nočnú moru, iní tvrdia, že potrebujú okamžitú terapiu. Prehnaná úprimnosť sa teda Harrymu príliš nevyplatila.

Domov
Zdieľať
Diskusia