Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad Radka Klučárová
3. januára 2023, 12:17
Čas čítania 0:41

AKTUÁLNE: Polícia už chytila muža podozrivého z vraždy v Michalovciach

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Polícia chytila podozrivého muža, ktorý mal vraždiť v Michalovciach.

Muži zákona už dolapili muža, ktorý je podozrivý z vraždy 46-ročnej Eriky v Michalovciach, informuje polícia na sociálnej sieti Facebook.

„V súvislosti s prípadom obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorému došlo dňa 01. 01. 2023 v Michalovciach a o ktorom sme verejnosť prostredníctvom médií informovali, môžeme potvrdiť, že dnes v skorých ranných hodinách polícia zadržala osobu podozrivú z tohto skutku,“ píše polícia v statuse.

Polícia zatiaľ odmietla poskytnúť bližšie informácie o zadržaní vzhľadom na potrebné procesné úkony. „Urobíme tak hneď, keď to procesná situácia dovolí,“ uzatvára.

Podľa tvnoviny.sk je zadržaným miestny mladík. Polícia ho mala zadržať dnes ráno vo vlaku, ktorý smeroval do Českej republiky.

Telo nebohej ženy našla v ranných hodinách náhodná okoloidúca žena. Okamžite privolala záchrannú službu, no tá už, žiaľ, obeti pomôcť nedokázala.

Internetom sa v posledných dňoch šírili autentické zábery z bezpečnostných kamier, ktoré zobrazujú, ako páchateľ unikajúcu obeť prenasledoval, dobodal a potom z miesta činu ušiel. Vraha polícia zadržala po troch dňoch od vraždy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia