Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
7. decembra 2022, 11:03
Čas čítania 0:55

Veľký zvrat v rekordnom prestupe Cristiana Ronalda do exotiky. Portugalčan prvýkrát prezradil, že zatiaľ zmluvu nepodpísal

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Hráč Portugalska sa chce plne sústrediť na vystúpenie svojej krajiny na MS v Katare.

Svetové médiá len pred dvoma dňami s veľkou pompou oznámili najlukratívnejšiu športovú zmluvu súčasnosti. Cristiano Ronaldo sa mal dohodnúť so saudskoarabským tímom Al-Nassr.

Eurosport hovoril o zmluve začínajúcej v januári 2023, na základe ktorej si mal Portugalčan za dve sezóny zarobiť približne 400 miliónov eur. Súčasťou zmluvy mala byť aj rozsiahla reklamná spolupráca. 

Cristiano Ronaldo však po včerajšom víťazstve Portugalska nad Švajčiarskom 6 : 1 zmluvu s Al-Nassrom okomentoval lakonicky: „Nie je to pravda.“

Cristiano Ronaldo tak poprel, že už súhlasil so vstupom do saudskoarabského klubu. Kapitán Portugalska je voľným hráčom po tom, čo sa v novembri vzájomne dohodol na ukončení zmluvy s Manchestrom United. Podľa ESPN je ponuka z exotickej Saudskej Arábie naďalej jednoznačne najlepšia, akú má Portugalec na stole.

Podľa skúseného futbalového agenta Fabrizia Romana sa bude Cristiano Ronaldo o svojej budúcnosti rozhodovať až po MS v Katare. Al-Nassr sa Ronalda pokúsil nalákať ešte v predchádzajúcom prestupovom období a vtedajšiemu zamestnávateľovi United ponúkal 30 miliónov eur.

Anketa:
Prestúpi nakoniec Cristiano Ronaldo do Al-Nassr?
Áno
Nie
Áno
46 %
464 Hlasov
Nie
54 %
541 Hlasov

Na majstrovstvách sveta v Katare zatiaľ Ronaldo štartoval vo všetkých troch zápasoch portugalskej H-skupiny. V osemfinále sa tréner reprezentácie Fernando Santos odhodlal k prekvapujúcemu kroku a tradičného kapitána ponechal prvých 72 minút na lavičke náhradníkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia