Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Kamila Šebestová
5. decembra 2022, 17:33
Čas čítania 0:25

Video: Chorvátska modelka rebeluje proti prísnym pravidlám na majstrovstvách v Katare

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ivana Knöllová prišla futbalistov podporiť v odeve, ktorý vzbudil u divákov a v médiách pozornosť.

Chorvátska miss Ivana Knöllová v sobotu spôsobila na majstrovstvách sveta rozruch. Futbalistov prišla podporiť v outfite, ktorý vzbudil pozornosť ostatných fanúšikov aj médií po celom svete. 

Postavila sa na stranu feminizmu a obliekla si, čo chcela, bez ohľadu na to, čo nosia miestne ženy v Katare. Zábery odvážnej modelky si môžeš pozrieť v našich Short News.

Majstrovstvá sveta v Katare sú kontroverzné pre prísne pravidlá. FIFA na nich napríklad zakázala dúhovú vlajku. Toto rozhodnutie bojkotovali viacerí hráči, ale aj fanúšikovia. Jeden z nich prerušil zápas medzi Portugalskom a Uruguajom, keď vbehol na ihrisko v tričku s dúhovou vlajkou a nápisom „Save Ukraine“ či „Respect for Iranian Women“.  

29. novembra 2022, 11:35 Čas čítania 1:09 Divák s dúhovou vlajkou prerušil zápas majstrovstiev sveta medzi Portugalskom a Uruguajom Divák s dúhovou vlajkou prerušil zápas majstrovstiev sveta medzi Portugalskom a Uruguajom
Domov
Zdieľať
Diskusia