Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vojtěch Vanda
25. novembra 2022, 11:36
Čas čítania 0:39

VIDEO: Sudkyňa rozhodovala v súdnom pojednávaní polonahá v posteli s cigaretou v ruke. Prokurátor podal sťažnosť

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V Kolumbii sa rieši zvláštny prípad virtuálneho súdneho pojednávania.

Počas virtuálneho súdneho pojednávania, v ktorom sa rozhodovalo o zrušení väzobného stíhania muža obvineného z umiestnenia bomby do auta, ležala sudkyňa venezuelského mesta Cúcuta polonahá v posteli. O nezvyčajnom pojednávaní informoval server El País.

Na záberoch zo súdu vidno, že sudkyňa Vivian Polanía mala vypnutú kameru, až kým ju, zrejme omylom, nezapla v momente, keď ležala ospalá v posteli s cigaretou. Prokurátor na ňu podal sťažnosť pre nerešpektovanie zúčastnených osôb a nenosenie talára. 

Ako uvádza El País, sudkyňa sa okamžite po upozornení, že ma zapnutú webkameru, odpojila, pričom všetci zúčastnení museli na ňu počas hovoru čakať. Sudkyňa sa vrátila až neskôr, keď oznámila obhajcovi obvineného, že odvolanie je v procese rozhodovania. 

Kolumbijská sudkyňa sa netají svojou vášňou vo fotení sa v spodnej bielizni. Venuje sa tiež crossfitu, pričom na niekoľkých instagramových účtoch má dohromady takmer pol milióna sledujúcich. 

Domov
Zdieľať
Diskusia