Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
23. novembra 2022, 13:36
Čas čítania 0:24

Polícia obvinila 35-ročného Vranovčana. Svojej družke sa vraj vyhrážal, že jej poláme všetky kosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na vzatie do väzby.

Polícia obvinila 35-ročného Vranovčana z trestného činu nebezpečného vyhrážania, ktorého sa údajne dopustil na svojej družke. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že v utorok 22. novembra, krátko pred polnocou ju v jednom z vranovských bytov, v ktorom spoločne bývali, pod vplyvom alkoholu fyzicky napadol.

„Vyhrážal sa jej polámaním všetkých kostí v tele a zabitím. Žena neváhala a privolala políciu. Agresívny muž svojím konaním vzbudil u nej dôvodnú obavu, že svoje vyhrážky aj uskutoční,“ priblížila incident Ligdayová. Muža policajti zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na vzatie do väzby.

9. januára 2022, 12:30 Čas čítania 11:20 K prvému útoku často dochádza práve vtedy, keď je žena tehotná, alebo po pôrode. Nie je jednoduché od násilníka odísť (Rozhovor) K prvému útoku často dochádza práve vtedy, keď je žena tehotná, alebo po pôrode. Nie je jednoduché od násilníka odísť (Rozhovor)
Domov
Zdieľať
Diskusia