Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
21. novembra 2022, 11:47
Čas čítania 0:51

VIDEO: Rusku urážajúcu Ukrajincov údajne vyhostila nemecká polícia. V krajine žila ilegálne

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Za svoje slovné útoky voči Ukrajincom si vyslúžila veľkú kritiku.

Nemecké úrady údajne vyhostili 30-ročnú Rusku Juliu Prochorovovú, ktorá žila v krajine ilegálne, píše The Insider.

Ten zverejnil aj video, na ktorom ju nemeckí policajti odprevádzajú na berlínske letisko, kde mala nasadnúť na let do Istanbulu. Zatiaľ však nebolo nezávisle preukázané, že išlo naozaj o Prochorovovú.

Ruska sa stala známou pre svoje provokatívne aktivity, ktorými urážala Ukrajinu a verejne podporovala ruskú agresiu. O Prochorovovej sme písali ešte v auguste, keď internetom kolovalo video, na ktorom sa v rakúskom Salzburgu posmievala dvom ukrajinským ženám.

Provokovala ich aj s vtedy pripravovaným pseudoreferendom, podľa ktorého sa mali časti Ukrajiny pripojiť k Rusku. Západné demokratické krajiny však platnosť referenda neuznávajú. 

Julia Prochorovová takisto verejne vyzývala Rusov žijúcich v štátoch Európskej únie, aby cielene míňali čo najviac energií, čím by podporili ich odber z Ruska. V jednom z videí na záchode miesto toaletného papiera použila úradné listy od polície.

17. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 10:32 Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami

V októbri tohto roku u nej úrady v Nemecku spravili raziu, počas ktorej jej zhabali notebook aj mobilné telefóny. Od daného času prestala komunikovať s verejnosťou, pretože vraj skončila vo väzbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia