Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš Ivan Koribanič
16. novembra 2022 o 9:46
Čas čítania 0:51

Raketa v Poľsku dopadla neďaleko základnej školy. Refresher zistil, kto sú obete explózie

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Obeťami sú dve staršie osoby.

Redaktor Refresheru Ivan Koribanič je v poľskej dedine Przewodów, kde včera ruská raketa zabila dvoch ľudí. Policajti púšťajú bližšie k miestu explózie len miestnych, ktorí v okolí bývajú.

Podľa našich informácií sú obeťami explózie osoby vo veku 50 až 60 rokov. Jedna z obetí pochádzala priamo z obce Przewodów. Desaťročné dieťa tejto obete navštevuje základnú školu v dedine, ktorá sa nachádza nie viac ako 400 metrov od miesta, kde dopadla raketa ruskej výroby. Do školy momentálne nikoho nepúšťajú, stráži ju policajt. Riaditeľka odmietla poskytnúť vyjadrenia. 

Počas celého dňa budeme prinášať z východu Poľska aktuálne informácie.

Všetky doteraz známe potvrdené informácie sme zhrnuli v tomto článku

Poľsko Ukrajina
Zdroj: REFRESHER/Ivan Koribanič

Poľský premiér Mateusz Morawiecki v noci na stredu uviedol, že dôkazy naznačujú, že raketa, ktorá dopadla v obci Przewodów na východe Poľska, bola jediná a neexistujú žiadne dôkazy o ďalších.

Poľský prezident Andrzej Duda v noci na stredu povedal, že nateraz neexistujú jasné dôkazy o tom, kto v utorok odpálil raketu smerom na poľskú obec Przewodów, kde prišli o život dvaja ľudia. Duda dodal, že raketa bola s najväčšou pravdepodobnosťou ruskej výroby. Súčasne poznamenal, že vyšetrovanie daného incidentu stále trvá.

29. júla 2024 o 9:30 Čas čítania 4:40 Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom Slovenky nám prezradili, čo najhoršie im babky vyviedli: Táni strčila mydlo do zadku, Rebeke ponúkla peniaze za rozchod s frajerom

Podľa predsedu vlády Eduarda Hegera Slovensko posilnilo svoju bezpečnosť. Národné aj medzinárodné systémy sú podľa jeho slov plne v pohotovosti a Slovensko má zabezpečený vzdušný priestor tak ako nikdy predtým. 

Domov
Zdieľať
Diskusia