Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová TASR
13. novembra 2022, 18:35
Čas čítania 0:43

Polícia zadržala stalkera, ktorý prenasledoval celebrity

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Obťažoval známe osobnosti.

Muža podozrivého z prenasledovania známych osobností v Bratislave polícia vypátrala a zadržala. Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky s ním v súčasnosti vykonáva potrebné procesné úkony. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave sa niekoľko dní intenzívne zaoberali prípadom prenasledovania známych osobností v Bratislave neznámym mužom. V tejto veci vykonali viacero potrebných úkonov už od prijatia prvého oznámenia v priebehu tohto týždňa,“ oznámila polícia.

Podľa slov hovorcu muža v priebehu nedele po splnení zákonných podmienok a na základe komunikácie s dozorovým prokurátorom zadržali. Bližšie informácie polícia poskytne, keď to procesná situácia umožní.

Neznámy muž obťažuje známe osobnosti v Bratislave už dlhší čas. Skúsenosť s ním má aj moderátor Refresheru Šajmo. „Všimol som si to raz, keď som bol s kamarátmi v meste. Sadli sme si k prázdnemu stolu a prisadol si k nám človek. Keď sme sa postavili, že odchádzame, on odišiel s nami. Na otázku, o čo ide, nevedel reagovať, iba tam stál a pozeral.“

11. novembra 2022, 15:37 Čas čítania 1:10 Známe osobnosti v centre Bratislavy obťažuje neznámy muž. Prisadol si ku mne v reštaurácii, opisuje zážitok so stalkerom Šajmo Známe osobnosti v centre Bratislavy obťažuje neznámy muž. Prisadol si ku mne v reštaurácii, opisuje zážitok so stalkerom Šajmo

Stalker si vyhľadáva najmä hercov a spevákov. Skúsenosť s ním majú aj Tono S., Bagin či Milan Ondrík.

Domov
Zdieľať
Diskusia