Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
9. novembra 2022, 7:38
Čas čítania 0:31

VIDEO: Slafkovský zozadu fauloval súpera, ten narazil hlavou na mantinel. Slováka vylúčili do konca zápasu

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Juraj Slafkovský dostal trest 5 minút + do konca zápasu.

Juraj Slafkovský v nočnom zápase proti Detroit Red Wings fauloval hráča Matta Luffa škaredým zásahom zozadu, ktorý rozhodcovia vyhodnotili ako závažný prehrešok. Slovenskému útočníkovi udelili trest v podobe 5-minútového vylúčenia + do konca zápasu.

Svoj tím tak jednotka draftu Juraj Slafkovský oslabil v najkľúčovejšom momente – v tretej tretine pri nerozhodnom stave 2 : 2. Detroit oslabenie nevyužil a Montreal nakoniec zvíťazil 2 : 3 po samostatných nájazdoch. Pre Slafkovského tím ide o šiestu výhru v sezóne. 

Nad Slovákom donedávna visel otáznik o jeho budúcnosti v prvom tíme Montrealu Canadiens. Po deviatich zápasoch vedenie tímu rozhodlo, že ho na farmu nepošle, z tímu napokon vypadol útočník Rem Pitlick. Toho klub zaradil na listinu nechránených hráčov.

Keďže Juraj Slafkovský nastúpil na svoj 10. zápas proti Detroitu Red Wings, začína mu platiť nováčikovská zmluva na 950-tisíc dolárov ročne.

Domov
Zdieľať
Diskusia