Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
27. októbra 2022, 21:18
Čas čítania 0:45

Kanye West údajne chcel nazvať svoj album z roku 2018 Hitler. Vraj vodcu obdivoval a čítal Mein Kampf

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Kanyeho Westa údajne fascinuje Adolf Hitler. Po nacistickom vodcovi chcel dokonca pomenovať album.

CNN tvrdí, že Kanye West v minulosti obdivoval Adolfa Hitlera. Vychádza z informácií od obchodného manažéra, ktorý pre Westa pracoval. Ten pre CNN povedal, že umelec vytváral nepriateľské pracovné prostredie čiastočne pre svoju posadnutosť Hitlerom.

„Vychvaľoval Hitlera, hovorieval, aké neuveriteľné je, že dokázal nahromadiť toľko moci, a tiež o všetkých veľkých veciach, ktoré Hitler a nacistická strana dosiahli pre nemecký ľud,“ povedal zdroj pre CNN. West údajne dokonca otvorene hovoril o tom, že čítal Hitlerov manifest Mein Kampf, a obdivoval nacistov za šírenie propagandy.

Ľudia, ktorí sa pohybovali v okolí Yeho, vraj o tejto jeho obsesii vedeli. Pôvodne vraj dokonca navrhol názov Hitler pre svoj album z roku 2018. Nakoniec ho pomenoval Ye. 

Kanye West ani jeho manažment túto informáciu nekomentovali. Vydavateľstvo Universal Music, pod ktorým projekt vyšiel, sa zdržalo komentára, pretože s raperom už nespolupracuje. 

V posledných týždňoch ukončili s Westom spoluprácu mnohé značky a módni návrhári. Spoločnosť Adidas sa dostala pod tlak, pretože jej reakcia nebola podľa kritikov dostatočne rýchla.


Sociálne siete Twitter a Instagram dočasne zablokovali Westove účty, pretože svojimi príspevkami porušoval ich politiku. West sa potom dohodol na prevzatí spornej, pravicovo orientovanej sociálnej siete Parler.

Kanye West.
Kanye West. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia