Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
27. októbra 2022, 18:43
Čas čítania 0:43

Polícia dostala hlásenie s presným opisom mladého páchateľa a polohu, kde sa nachádza, už okolo polnoci. Našli ho však až ráno

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Po takmer dvoch týždňoch od tragickej udalosti, ktorá sa odohrala pred bratislavskou Teplárňou, sa vynárajú nové skutočnosti.

Údajne okolo polnoci polícia dostala hlásenie od neznámeho s presným opisom mladého páchateľa a dokonca polohu, v blízkosti ktorej útočníka našla až ráno náhodná osoba. Informuje o tom denník Nový Čas.

Telefonujúci hlásil, že videl osobu, ktorá sa podobala na strelca podľa toho, čo videl na internete. Políciu vraj informoval o tom, že vrah sa pohybuje na ulici Jaskový rad pri bývalom klube Obluda v slepej uličke.

Streľba v Bratislave
Miesto, kde polícia vo štvrtok ráno našla mŕtve telo útočníka zo Zámockej ulice. Zdroj: REFRESHER/Ivan Koribanič

Čo sa dialo počas 7 hodín

Strelec bezprostredne po čine prispieval na sociálnej sieti a písal si s desiatkami ľudí, ktorých považoval za svojich fanúšikov. 

Incident, pri ktorom umreli dvaja LGBTI+ ľudia a jedna žena bola zranená, sa odohral krátko po 19.00 h večer na Zámockej ulici v Starom Meste. Polícia na miesto činu dorazila takmer okamžite. Podľa doposiaľ známych informácií vyšetrovatelia zistili totožnosť páchateľa okolo 22.30 h. Krátko potom začali pátrať aj blízkosti miesta jeho bydliska, kde ho nezastihli, pretože bol zrejme rýchlejší a stihol si dokonca vymeniť zbraň. 

24. marca 2024, 6:20 Čas čítania 11:38 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024 ZÁZNAM: Ivana Korčoka na zhromaždení v Bratislave prišli podporiť tisícky ľudí

Vražda dvoch mladých ľudí otriasla Slovenskom. Polícia prípad vyšetruje ako teroristický čin. Strana SaS na udalosti reagovala návrhom o partnerskom spolužití, ktorý poslanci v parlamente neschválili.

Domov
Zdieľať
Diskusia