Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
9. októbra 2022, 17:09
Čas čítania 0:53

Arogantná lesba, predbiehajúci sa černoch či zákaz mäsa pri vegetariánovi. Takto ruská propaganda varuje pred hrozbami Západu

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

V novom propagandistickom videu ruský režim varuje svojich obyvateľov pred hrozbami, ktoré na nich čakajú, ak opustia Rusko.

Na prokremeľských telegramových kanáloch koluje video, ktoré malo vzniknúť v rámci ruskej propagandy. Jeho cieľom je varovať ruských občanov pred údajnými hrozbami Západu, aby si tak Rusi dobre rozmysleli, či chcú naozaj opustiť svoju rodnú krajinu, informuje Newsweek.

Video zachytáva ruskú rodinu – muža, ženu a ich syna, ktorí sa nachádzajú v lietadle opúšťajúcom Rusko, aby natrvalo žili v Amerike. V rôznych scénkach sú však zámerne preexponovane vykreslení homosexuáli, černosi či vegetariáni.

Lesba je na rodinu arogantná, černoch sa chce predbehnúť v rade na toalety a odvoláva sa tým, že jeho rasa je utláčaná a vegetáriani sa sťažujú, keď rodina na palube konzumuje mäso. Rodinka po zlých skúsenostiach so západným svetom radšej vyskočí z lietadla a prosí „matičku Rus“ o odpustenie.

Video vyšlo v reakcii na masívne utekanie státisícov ruských obyvateľov z krajiny po tom, čo prezident Vladimir Putin vyhlásil čiastočnú mobilizáciu. V sobotu 24. septembra Putin podpísal zmeny v trestnom zákonníku, ktoré sprísňujú postih za dobrovoľnú kapituláciu, dezerciu a odmietnutie bojovať. 

17. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 10:32 Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami

Oznámenie o mobilizácii 300 000 záložníkov vyvolalo protesty v celom Rusku a novú vlnu hromadného odchodu obyvateľov z krajiny v snahe vyhnúť sa povolaniu do armády. Ide o prvú mobilizáciu vyhlásenú v Rusku od druhej svetovej vojny.

Domov
Zdieľať
Diskusia