Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adriana Královičová
8. októbra 2022, 7:51
Čas čítania 0:59

Google vydáva svoje prvé smart hodinky Google Pixel Watch. Elegantný dizajn, prémiová povrchová úprava

Kategória:
Tech
Uložiť Uložené

Google Pixel Watch sa dostanú na trh 13. októbra 2022. Spoločnosť oznámila, že hodinky zožali úspech už prvými predobjednávkami.

Spoločnosť Google uvádza na trh svoje prvé smart hodinky Google Pixel Watch. Google Pixel Watch oficiálne predstavili na októbrovom evente spoločnosti Google. Majú byť lepšie než všetky inteligentné hodinky na trhu. Najnovšia technologická edícia pochádza z kolekcie digitálnych zariadení Google Pixel, ktorá zahrňuje smartphony, notebooky a tablety. Náramok je vyrobený z recyklovanej nerezovej ocele a sú k dispozícii v striebornej, tmavosivej a matnej čiernej farbe, informuje dezeen.com.

Inteligentné hodinky sa skladajú zo skleného ciferníka v kruhovom tvare. Ciferník je možné upevniť na 20 rôznych náramkov v rôznych farbách a taktiež materiálov, akými sú koža alebo tkané vzory. Obsahujú 19 prispôsobiteľných rozhraní. Poskytujú špeciálne príslušenstvo pre používateľov telefónov Pixel a sú vybavené funkciou sledovania aktivity Fitbit.

Debutová kolekcia smart hodiniek bola predstavená 6. októbra 2022
Debutová kolekcia smart hodiniek bola predstavená 6. októbra 2022 Zdroj: Youtube/The Verge

Fitbit je dcérskou spoločnosťou Google, zahŕňa funkcie pre zdravie Pixel Watch. Nositelia zariadení od Googlu využívajú technológiu vyvinutú spoločnosťou Fitbit na sledovanie dennej aktivity, srdcovej frekvencie, spánku, tréningu a ďalších zdravotných meraní. Obsahujú tiež aplikáciu EKG, ktorá umožní skontrolovať srdcový rytmus a zistiť príznaky fibrilácie predsiení.

Pixel Watch sú vybavené 294 mAh batériou, ktorá sľubuje 24 hodín fungovania na jedno nabitie. Čas do úplného nabitia by mal byť 80 minút, 30 minút na nabíjačke by malo hodinky nabiť na 50 %. Sú odolné voči vode a poškriabaniu. 

Ich cena by sa mala pohybovať od 349,99 dolára, čím budú konkurovať hodinkám Samsung Galaxy Watch 5. Google zatiaľ nezverejnil veľkosť displeja, no zdá sa, že ho obklopuje pomerne hrubý čierny rám. Oficiálny dátum vydania hodiniek je 13. októbra, predobjednávky sú k dispozícii od 6. októbra.

Anketa:
Páčia sa ti nové smart hodinky od spoločnosti Google?
Áno, sú super.
Nič moc.
Áno, sú super.
39 %
Nič moc.
61 %
Domov
Zdieľať
Diskusia