Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
9. septembra 2022, 9:05
Čas čítania 0:57

VIDEO: Fanúšikovia Slovana pískali a kričali počas minúty ticha za kráľovnú Alžbetu II.

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
VIDEO: Fanúšikovia Slovana pískali a kričali počas minúty ticha za kráľovnú Alžbetu II.
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Minútu ticha nevydržali.

Vo štvrtok večer bol zápas Európskej konferenčnej ligy medzi domácim Slovanom Bratislava a FK Žalgiris Vilnius. Ešte pred úvodným výkopom sa organizátori rozhodli uctiť si pamiatku zosnulej kráľovnej Alžbety II. minútou ticha. Niektorí domáci fanúšikovia však nevydržali byť minútu ticho, ukazujú zábery na sociálnych sieťach.

Krik a piskot

Fanúšikovia Slovana počas minúty ticha za kráľovnú kričali a pískali. Na konci sa ozval potlesk, a tak sa zápas mohol začať. Videá sa rýchlo šíria a na hanbu je tak už „zarobené“. Zápas sa napokon skončil bezgólovou remízou.

Ako informuje Sportnet, slovenskí fanúšikovia nie sú jediní, ktorí sa počas minúty ticha správali neslušne. Udialo sa to aj pred zápasom FC Zürich – Arsenal FC. Hráči Arsenalu mali na rukách čierne náramky.

Kráľovná Alžbeta II. vládla Spojenému kráľovstvu viac ako 70 rokov. Prečítaj si viac o živote ikonickej panovníčky.

8. septembra 2022, 19:35 Čas čítania 4:58 Kto bola kráľovná Alžbeta II.? Takmer nikto nečakal, že zasadne na trón, no napriek tomu Británii vládla viac ako 70 rokov Kto bola kráľovná Alžbeta II.? Takmer nikto nečakal, že zasadne na trón, no napriek tomu Británii vládla viac ako 70 rokov
• Refresher sa rozprával s britským mediálnym expertom, ktorý vysvetlil, aká bola v Spojenom kráľovstve atmosféra tesne pred smrťou kráľovnej.

• Prečítaj si kompletný profil Alžbety II. a pozri si 10 najsilnejších fotiek zo života kráľovnej

• Oznámením o úmrtí britskej kráľovnej sa v Británii spustila operácia Jednorožec. Opisujeme, čo sa bude diať deň po dni

• Slovenskí politici sa lúčia s kráľovnou Alžbetou. Prečítaj si vyjadrenia prezidentky, premiéra a ministrov. 

• Novým kráľom Spojeného kráľovstva sa stal v momente Alžbetinho úmrtia jej najstarší syn Charles.
Domov
Zdieľať
Diskusia