Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Adam Novosad
21. augusta 2022, 21:05
Čas čítania 1:30

S premiérkou Sannou Marinovou nie sme milenci, poprel fámy fínsky hudobník. Reaguje na video z klubu, v ktorom spolu tancujú

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Fínsky hudobník vyhlásil, že s premiérkou sú iba dobrí priatelia.

Nemám s premiérkou žiadny milenecký vzťah, vyhlásil fínsky hudobník Olavi Uusivirta na svojom Instagrame po tom, ako sa na sociálnych sieťach objavili videá zo spoločného večierka.

Hudobník na Instagrame napísal, že sa medzi ním a premiérkou „nikdy nestalo nič nevhodné”. Uviedol, že okrem tohto krátkeho komentára sa k celej situácii viac nebude vyjadrovať.

„Na verejnosti sa špekuluje o vzťahu medzi mnou a premiérkou Sannou Marinovou. Ruku na srdce, môžem to povedať tak, ako to je: sme len priatelia a nič nevhodné sa medzi nami nestalo,” skonštatoval hudobník.

Nahrávka z fínskeho nočného klubu, kde sa zabával spoločne s premiérkou, sa dostala na sociálne siete v piatok 19. augusta. Vo viac ako minútovom videu, ktoré bolo zjavne natočené v tajnosti tak, aby o ňom okolie nevedelo, tancuje 36-ročná premiérka v tesnej blízkosti 28-ročného hudobníka. 

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Kontroverziu vzbudil najmä moment, v ktorom sa Uusivirta nahne bližšie k premiérke a niečo jej pošepká do ucha. Tento bod niektoré médiá a kritici premiérky interpretovali ako chvíľu, v ktorej ju hudobník bozkáva na krku, no Uusivirta tieto špekulácie odmietol.

Samotná premiérka sa zatiaľ k vzťahu s hudobníkom nijako nevyjadrila. Uusivirta však po zverejnení svojho vyjadrenia na Instagrame v sobotu zmazal fotografiu s Marinovou, ktorú minulý týždeň pridal na svoj profil.

20. augusta 2022, 9:51 Čas čítania 0:45 Poľský premiér podporil fínsku kolegyňu v kauze párty videa: Sanna Marinová má právo na viac finlandie, jej krajina vstúpi do NATO Poľský premiér podporil fínsku kolegyňu v kauze párty videa: Sanna Marinová má právo na viac finlandie, jej krajina vstúpi do NATO

Marinová okomentovala iba obvinenia zo strany opozície, ktorá po zverejnení videí vyzvala premiérku, aby podstúpila test na drogy. Túto výzvu Marinová vzala vážne a test naozaj podstúpila hneď v sobotu 20. augusta. „Neurobila som nič ilegálne. Ani za mojich tínedžerských čias som neužívala žiadne drogy,“ skonštatovala premiérka. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Olavi Uusivirta (@olaviuusivirta)

Desiatky žien už medzitým spustili iniciatívu s názvom #solidaritywithsanna, v rámci ktorej na sociálne siete pridávajú videá z večierkov, na ktorých sa bavia a tancujú, aby premiérku podporili a odkázali jej, že aj ony sa vedia baviť rovnako ako ona. Marin s dávkou irónie podporil aj poľský premiér, ktorý jej odkázal, že má právo na viac finlandie, lebo Fínsko vstupuje do NATO.

Domov
Zdieľať
Diskusia