Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
15. augusta 2022, 11:34
Čas čítania 1:02

Zápas FC Chelsea a Tottenhamu skončil červenou kartou pre trénerov. Vypýtali si ju strkanicou po zápase

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

K incidentu došlo počas pozápasového podávania rúk.

Vyhrotené derby anglickej Premier League medzi FC Chelsea a Tottenhamom prinieslo mimoriadny jav: obaja tréneri dostali červenú kartu. Tréner FC Chelsea Thomas Tuchel sa začal po zápase strkať s trénerom Tottenhamu Talianom Antoniom Contem. Podľa The Guardian zle niesol, keď sa mu Conte nepozrel do očí.

Thomas Tuchel po zápase povedal: „Myslel som, že počas podávania rúk sa pozeráme do oči. Zdá sa, že on mal iný názor. Nebolo to potrebné, ale veľa vecí v zápase bolo nepotrebných.” Incident podľa Tuchela neovplyvní jeho dobrý vzťah s talianskym trénerom. Naštvali ho predovšetkým rozhodnutia rozhodcov. Na pozápasovej tlačovej konferencii povedal, že rozhodca zápasu Anthony Taylor by už nemal rozhodovať zápasy jeho tímu.

Šarvátku prerušili členovia oboch realizačných tímov. Incident predznamenala už hádka po prvom vyrovnávajúcom góle na 1 : 1. v 68. minúte. Nemeckému trénerovi sa nepáčil faul na Kaia Havertza a ofsajdové postavenie Richarlisona z Tottenhamu. „Som zvedavý na odôvodnenie rozhodnutí. Ani jeden z gólov nemal platiť. Potom by to bol férový výsledok. Hrali sme skvelo a zaslúžili sme si vybrať.”

17. marca 2024, 11:00 Čas čítania 0:21 KVÍZ: Červení diabli či Pusinky. Poznáš prezývky známych futbalových klubov? KVÍZ: Červení diabli či Pusinky. Poznáš prezývky známych futbalových klubov?

Napínavý zápas sa skončil remízou 2 : 2, pričom o deľbe bodov rozhodol až v 96. minúte hosťujúci Harry Kane po tom, ako hráč Tottenhamu Cristian Romero ťahal pri rohovom kope za vlasy domáceho Marca Cucurellu.

Antonio Conte, ktorý sa v dôsledku trestu nezúčastní zápasu proti Wolverhampton Wanderers FC. Po zápase povedal: „Keď vidím agresivitu, odpovedám agresivitou. Rozhodca mi síce ukázal červenú kartu, ale nerozumel dynamike toho, čo sa dialo na ihrisku. Je to však v poriadku. Musím to akceptovať.“

Domov
Zdieľať
Diskusia