Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
3. augusta 2022, 14:47
Čas čítania 0:58

Trnavčana odsúdili, lebo šoféroval napriek zákazu. Pár minút po rozsudku znovu sedel za volantom Mercedesu, zastavili ho výstrely

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Muž sa vydal na útek pred policajtmi, ktorí si ho za volantom všimli pár minút po rozsudku o zákaze vedenia motorového vozidla.

Za volantom nemal čo hľadať už od januára, no napriek tomu veselo jazdil, až dokým ho nechytili policajti. Muža vo veku 40 rokov z Trnavy v pondelok predviedli pred sudcu, pretože opätovným šoférovaním napriek udelenému zákazu sa dopustil prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

V pondelok podvečer ho policajti PMJ našli za volantom, a to aj napriek uloženému zákazu viesť vozidlá na 2 roky. Súd ho na druhý deň právoplatne odsúdil, vymeral mu trest odňatia slobody s odkladným nástupom do väzenia do 14 dní. Iba pár minút po rozsudku ho policajti videli za volantom Mercedes Benz zas,“ konštatujú policajti.


Muža označili za „drzého ako ploštica“. Keď si pár minút po rozsudku opäť sadol za volant, muž dupol na plyn a pred hliadkou sa dal na útek po Tamaškovičovej ulici v Trnave.

„V poslednej chvíli sa v protismere vyhol autu a policajti ho zastavili. Keďže sa v pondelok pri zákroku pokúsil o útek a na jeho zadržanie použili policajti aj varovné výstrely do vzduchu, hliadka ho ihneď spacifikovala a založili mu putá,“ píše sa v statuse.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Šofér si pohoršil tým, že policajti pri prehliadke auta našli vo vozidle alobal a zelenú sušinu. „40-ročný muž z okresu Trnava má pritom od januára súdom uložený zákaz viesť akékoľvek motorové vozidlá po dobu 2 rokov,“ uzatvárajú policajti.

Keďže opätovne maril výkon úradného rozhodnutia tým, že opakovane napriek zákazu šoféroval, v superrýchlom konaní mu teraz hrozí prísnejší trest.

Domov
Zdieľať
Diskusia