Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
16. apríla 2019, 11:25
Čas čítania 0:00

Zlodej v Leviciach ukradol 2 000 kusov Kinder Bueno a cez 1 000 Kinder vajíčok, schoval ich v posteli

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Hladný kriminálnik čoskoro skončil v rukách polície.

Slovenskí policajti nás svojimi príspevkami na facebookovej stránke dokážu pravidelne pobaviť. Občas musia vyšetrovať prípady, ktoré môžeme pokojne označiť za bizarné, a v Leviciach to nedávno nebolo inak. Páchateľ sa tam vlámal do kamióna, kde našiel hromadu sladkostí a nakoniec spôsobil škodu za 2 100 €.

Do návesu kamiónu vnikol tak, že zničil visiaci zámok, ale nevedno, či dopredu tušil, čo za náklad sa vo vozidle ukrýva. Zlodej vo veku 37 rokov zrejme nebol najšťastnejší, keď namiesto hodnotnejších výrobkov narazil na tisíce čokoládových tyčiniek a vajíčok s prekvapením, avšak ulakomil sa aj na tento lup.

Polícia informovala, že si z vlečky odniesol 2 160 čokoládových tyčiniek, pričom z fotografií vieme jasne identifikovať Kinder Bueno, a viac ako 1 000 Kinder vajíčok. Obľúbené sladkosti mnohých Slovákov potom šikovne ukryl rovno do vlastnej postele, kde ich policajti našli pri domovej prehliadke.

Za možno najhlúpejšiu krádež roka bude muž samozrejme pykať, keďže bol už obvinený a za mrežami by mohol v najhoršom prípade stráviť niekoľko rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia