Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
TASR
17. apríla 2024, 20:25
Čas čítania 0:26

O niekoľko hodín Slovensko zasiahne mráz. SHMÚ vydal výstrahy pre väčšinu okresov

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Výstrahy začnú platiť v stredu 17. apríla od 23.00 h.

Počas noci a vo štvrtok 18. apríla ráno sa môže na Slovensku vyskytnúť prízemný mráz. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa pre väčšinu okresov.


Začiatok platnosti výstrahy je v stredu o 23.00 h. Platiť by mala do štvrtka do 7.00 h. Prízemný mráz podľa SHMÚ predstavuje ohrozenie pre vegetáciu nižšieho vzrastu. „Vo výške piatich centimetrov nad povrchom sa očakáva dosiahnutie minimálnej teploty vzduchu nula až mínus tri stupne Celzia,“ dodal SHMÚ na svojom webe.

18. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 5:37 Vilda Šír: Som tanečník s podnikateľským duchom. Na moje kurzy chodia právničky aj lekárky, tancom sa dá živiť (Rozhovor) Vilda Šír: Som tanečník s podnikateľským duchom. Na moje kurzy chodia právničky aj lekárky, tancom sa dá živiť (Rozhovor)
17. apríla 2024, 9:30 Čas čítania 2:48 Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul Vlaky tu jazdia cez budovy, autá tankujú na strechách. Čunking je najväčšie mesto sveta, o ktorom si možno nepočul
17. apríla 2024, 12:30 Čas čítania 10:32 Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami Vlado jazdil na kamióne po sovietskom Rusku: Prostitútky idú aj za fľašu vodky a colníkov sme podplácali salónkami

Výstraha by mala platiť v celom Žilinskom a Trenčianskom kraji s výnimkou okresu Partizánske. Tiež vo väčšine okresov Prešovského a Banskobystrického kraja i v okresoch Malacky, Gelnica, Rožňava, Spišská Nová Ves, Senica a Skalica.

pama , mráz
Zdroj: SHMÚ
pama , mráz
Zdroj: SHMÚ
Domov
Zdieľať
Diskusia