Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
3. apríla 2023, 15:30
Čas čítania 0:19

Ten, ktorý pred barom ponúka „mágiu“ za 10 eur. Slováci sa zabávajú na kampaňových fotkách SaS

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Poslanci strany SaS zverejnili nové predvolebné fotografie. Teraz čelia výsmechu zo všetkých strán.

Strana Sloboda a solidarita zverejnila nové predvolebné fotografie, ktoré sa na internete nestretli s porozumením. Viaceré satirické stránky vrátane Zomri na kampaňové fotografie reagujú vtipnými výtvormi. 

Predvolebná kampaň bývalého koaličného zoskupenia sa rozbieha pod taktovkou Mareka Prchala, známeho marketéra, ktorý pomáhal s kampaňou aj Andrejovi Babišovi. Spojenie s predošlými marketingovými kampaňami českého hnutia ANO je pritom jednoznačne viditeľné. Zverejnenie fotografie ukážkovo pripomínajú práve formát, ktorý využili marketéri v zahraničí.

Pripravili sme galériu najvtipnejších mémových obrázkov, ktoré vytvorila stránka Zomri za posledné dva dni.

Memečko vytvorené z nových fotografií strany SaS.Memečko vytvorené z nových fotografií strany SaS.Memečko vytvorené z nových fotografií strany SaS.Memečko vytvorené z nových fotografií strany SaS.
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia