Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová TASR
31. marca 2023, 17:27
Čas čítania 0:42

Hrozivé detaily: Dědeček sa vraj spoluväzňovi priznal, že nevypil len dva poháriky, ale celú fľašu rumu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

V rámci vyšetrovania policajti zistili, že v čase nárazu do prvej obete išiel Dědeček rýchlosťou 107 km/h.

Obžalovaný Dušan Dědeček údajne pred nehodou vypil celú fľašu rumu.

Pôvodne na verejnosti tvrdil, že vypil iba dva poháriky alkoholu. TV Noviny však zverejnili informácie z vyšetrovania, ktoré odhaľujú ďalšie podrobnosti. Svojmu spoluväzňovi sa podľa portálu Dědeček priznal, že v skutočnosti vypil celú fľašu a v podjazde ešte dupol na plyn.

V rámci vyšetrovania policajti zistili, že v čase nárazu do prvej obete išiel Dědeček rýchlosťou 107 km/h. V podjazde vraj tachometer ukazoval až 142 km/h.

Hrozí mu doživotie

Prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava podal obžalobu na obvineného Dušana Dědečka v súvislosti s minuloročnou tragickou nehodou v Bratislave, ktorá si vyžiadala päť obetí.

„Dňa 29. marca 2023 podal prokurátor Krajskej prokuratúry Bratislava obžalobu na obvineného Dušana Dědečka pre obzvlášť závažný zločin všeobecného ohrozenia v nepriamom úmysle,“ priblížil hovorca.

Pre trestný čin všeobecného ohrozenia hrozí podľa Trestného zákona trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo až doživotie.

Dušan Dědeček pod vplyvom alkoholu šoféroval vlani 2. októbra neskoro večer auto, ktoré narazilo v centre Bratislavy do zastávky mestskej hromadnej dopravy Zochova. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych a niekoľko zranených.

Domov
Zdieľať
Diskusia