Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
31. marca 2023, 11:55
Čas čítania 0:34

VYSKÚŠAJ SI: Od 1. apríla platia na Slovensku nové testy v autoškole, zverejnili šikovnú aplikáciu na trénovanie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Elektronický skúšobný test obsahuje stovky otázok, z ktorých dostaneš 40 automaticky vygenerovaných náhodných otázok.

Uchádzači o vodičský preukaz od 1. apríla absolvujú skúšky po novom. Nové teoretické testy zverejnila Slovenská komora výcvikových zariadení autoškôl na svojom webe. 

Budúci vodiči aj zvedavci môžu absolvovať test priamo na webe komory. Efektívne sa tak môžeš pripraviť na skúšky v autoškole, alebo si týmto spôsobom oprášiť svoje vedomosti. 

Test je dostupný pre skupiny A, B, BE, C, CE, D, DE a T. Obsahuje stovky otázok, z ktorých dostaneš 40 automaticky náhodne vygenerovaných otázok. Databáza obsahuje celkovo stovky otázok v 10 okruhoch. Po spustení testu sa na webe začne odrátavať časový limit, ktorý je, rovnako ako na skutočných skúškach 30 minút. 

Otázky sú kategorizované podľa toho, koľko bodov za ne môžeš získať. V teste sú otázky s hodnotou 1 až 4 body, pričom maximálny počet, ktorý za test môžeš získať, je 100. Na úspešné absolvovanie teoretického testu je potrebné nazbierať minimálne 90 bodov. 

testy, autoškola
Zdroj: skvza.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia