Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
30. marca 2023 o 9:21
Čas čítania 0:21

Šofér letel po diaľnici za Bratislavou rýchlosťou 214 km/h, aj keď limit je 110. Policajti zareagovali expresne, schytal pokutu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o viac ako 110 kilometrov za hodinu.

Bratislavská polícia zaznamenala prípad 43-ročného vodiča, ktorý na diaľnici D1 prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o viac ako 110 kilometrov za hodinu. Informovali o tom prostredníctvom sociálnej siete.

„Bratislavskí diaľniční policajti v jednej zo služieb namerali na diaľnici D1 v smere z Bratislavy do Trnavy 43-ročného vodiča vozidla, ktorý v úseku diaľnice, kde je najvyššia dovolená rýchlosť 110 km/h, jazdil rýchlosťou 214 km/h,“ priblížili počínanie vodiča v príspevku.

Cestnému pirátovi udelili diaľniční policajti blokovú pokutu za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti. Vodičov zároveň v závere upozornili, aby svojím konaním neohrozovali bezpečnosť účastníkov cestnej premávky.

Domov
Zdieľať
Diskusia