Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
29. marca 2023, 12:50
Čas čítania 0:23

Slovák ukradol zamestnávateľovi palivové karty, tajne natankoval za desiatky tisíc eur. Za necelý rok ich použil 80-krát

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Ukradnuté karty tento zamestnanec použil viac ako 80-krát.

Polícia obvinila 42-ročného zamestnanca firmy v Žiari nad Hronom, ktorý sa neoprávnene dostal k trom firemným palivovým kartám a používal ich na vlastné obohatenie. Informovalo o tom na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

„Od mája 2022 do februára 2023 na rôznych čerpacích staniciach v rôznych mestách na Slovensku použil ukradnuté palivové karty viac ako 80-krát,“ priblížila polícia. Firme týmto konaním spôsobil celkovú škodu vo výške takmer 27 000 eur.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Žiari nad Hronom vzniesol voči zamestnancovi firmy obvinenie za zločin krádeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku.

tankovanie
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Domov
Zdieľať
Diskusia