Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová TASR
23. marca 2023, 11:25
Čas čítania 0:27

Medveď pri Prievidzi napadol muža počas prechádzky v lese. Zraneného museli previezť do nemocnice na ošetrenie

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Medvede sa s príchodom jari začínajú prebúdzať zo zimného spánku.

Poranenie dolnej končatiny v oblasti lýtka utrpel 38-ročný muž, ktorého v stredu (22. 3.) v Rysej doline v katastri Tužiny v okrese Prievidza napadol medveď. Muža po ošetrení prepustili do domáceho liečenia. Na Facebooku o tom informovala vo štvrtok trenčianska krajská polícia.

Medveď hnedý napadol muža počas prechádzky s kamarátom, zranený je podľa policajtov mimo ohrozenia života. „Polícia okamžite kontaktovala starostov priľahlých obcí, aby informovali o útoku svojich občanov. Rovnako bol útok medveďa oznámený poľovným združeniam a bol vyrozumený aj Zásahový tím pre medveďa hnedého.“

Polícia upozorňuje verejnosť, že v súvislosti s príchodom teplejšieho počasia sa naše najväčšie šelmy začínajú prebúdzať. V prírode si dávaj pozor a v prípade potreby zavolaj na číslo 158.

Domov
Zdieľať
Diskusia