Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
6. marca 2023, 20:55
Čas čítania 0:29

Čecha nechceli s kočíkom pustiť na biatlon, tak svoju 3-ročnú dcéru nechal pred bránou areálu. Vypátrať ho museli policajti

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muž z Česka si chcel vychutnať biatlonové preteky v Novom Meste na Morave. Do areálu ho však nechceli pustiť s kočíkom, spiace dieťa tak nechal pred bránou.

Českého fanúšika biatlonu nechceli s kočíkom pustiť do areálu v Novom Meste na Morave, kde sa konali preteky. Svoju 3-ročnú dcéru preto nechal spať v kočíku pred bránou a s dvoma staršími deťmi pokračoval dovnútra areálu, informovala TV Nova.

„Muž vzal dve deti a pokračoval v ceste do areálu. Kočík s tretím dieťaťom, ktoré spalo, nechal pri vstupe,“ priblížili situáciu českí policajti. 

Prítomná ochranka po pár minútach zavolala políciu, ktorá 44-ročného otca okamžite vypátrala a vysvetlila mu, že o svoje dieťa sa musí postarať a nemôže ho nechať bez dozoru v zaparkovanom kočíku pred areálom pretekov. 

Muž teraz môže mať vážny problém. Podľa českých médií sa totiž dopustil priestupku tým, že porušil zákon o sociálnoprávnej ochrane detí. Prípadom sa zaoberá aj sociálka. 

Ilustračný záber.
Ilustračný záber. Zdroj: TASR/Milan Kapusta
Domov
Zdieľať
Diskusia