Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
4. marca 2023, 11:25
Čas čítania 0:50

Bude Juraj Slafkovský reprezentovať Slovensko na májových majstrovstvách sveta v hokeji? Šéf Montrealu dal jasné stanovisko

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené
Bude Juraj Slafkovský reprezentovať Slovensko na májových majstrovstvách sveta v hokeji? Šéf Montrealu dal jasné stanovisko
Zdroj: TASR/AP

Slováka stále trápi zranenie.

Ako píše Sportnet, slovenský hokejista Juraj Slafkovský sa pravdepodobne nepredstaví na májových majstrovstvách sveta v hokeji v Rige a Tampere. Slafkovského účasť vylúčil na tlačovej konferencii generálny manažér Montrealu Canadiens.

Uviedol, že by bol najradšej, keby Slafkovský s návratom na ľad počkal a vrátil sa až na jeseň. Slovák momentálne v zámorí nestrieľa góly, ale doliečuje sa zo zranenia v dolnej časti tela. Pauzuje už od 15. januára a podľa oficiálnych zdrojov ho už v tejto sezóne v drese Montrealu neuvidíme.



Slafkovský má však aspoň malý dôvod na radosť. V piatok sa stal víťazom ankety Športová osobnosť Košíc (ŠOK) 2022. V NHL počas premiérovej sezóny odohral Košičan 39 zápasov, pričom strelil štyri góly a šesťkrát asistoval spoluhráčom. 

Slovenský hokejista v sobotu zabojuje o ďalšiu cenu, Krištáľové krídlo. V športovej kategórii bude súperiť s bojovníčkou Monikou Chochlíkovou z Trenčína, ktorá po výhre viacerých svetových titulov v K1 a thajskom boxe prešla aj k MMA a zápasila napríklad v domácom Oktagone. Tretím nominovaným je legendárny Zdeno Chára, ktorý minulý rok ukončil bohatú kariéru.

Domov
Zdieľať
Diskusia