Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
3. marca 2023 o 13:45
Čas čítania 0:34

Niekto sa pri Bratislave snažil nalákať malého chlapca do bielej dodávky. Doma rodičom opísal, ako mu ponúkali sladkosti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mladík sladkosti od neznámych mužov v dodávke opakovane odmietol.

V okolí Bratislavy, konkrétne v obci Miloslavov, podľa polície neznáme osoby v bielej dodávke lákali malého chlapca, aby nastúpil do ich vozidla. Výmenou za to mu ponúkali sladkosti, mladík ich však odmietol. O prípade informoval Obecný úrad v Miloslavove.

„V podvečerných hodinách dve doposiaľ neznáme osoby oslovili z idúcej 3-dverovej dodávky bielej farby s posuvnými zadnými dverami mladistvého žiaka tunajšej základnej školy s cieľom nalákať ho do vozidla, pričom mu núkali sladkosti,“ uvádzajú v správe.

Chlapec ponuky neznámych mužov opakovane odmietol. Tí sa nakoniec rozhodli odísť. 

„Šlo o dve osoby vo veku približne 50 rokov, ktoré hovorili zrozumiteľne slovenským jazykom. Mladistvý doma informoval rodičov. Tí ihneď vyrozumeli obvodné oddelenie Policajného zboru. Nepamätal si, žiaľ, informácie o evidenčnom čísle vozidla,“ dodali úradníci v ozname.

Prípadom sa momentálne zaoberá polícia. Obecný úrad vyzval rodičov, aby venovali deťom zvýšenú pozornosť a každú podozrivú aktivitu v okolí nahlásili policajtom.

Ilustračné foto.
Ilustračná fotografia. Zdroj: Pexels/Tima Miroshnichenko
Domov
Zdieľať
Diskusia