Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
3. marca 2023 o 10:13
Čas čítania 0:35

AKTUÁLNE: Inštruktora, ktorý v Bratislave postrelil študentku, policajti prepustili na slobodu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Inštruktora polícia prepustila už vo štvrtok.

Inštruktora policajnej akadémie v Bratislave, ktorý počas výcviku postrelil študentku, vo štvrtok prepustili z policajnej cely na slobodu, informuje portál tvnoviny.sk.

Podľa rektorky Akadémie Policajného zboru Lucie Kurilovskej si aktuálne inštruktor vzal dovolenku, a tak sa hneď po incidente a prepustení z policajnej cely nevrátil naspäť do učebného procesu.

1. marca 2023 o 17:41 Čas čítania 0:35 AKTUALIZOVANÉ: V Akadémii Policajného zboru inštruktor postrelil kadetku AKTUALIZOVANÉ: V Akadémii Policajného zboru inštruktor postrelil kadetku

Postrelenie študentky, ktorej zdravotný stav je momentálne veľmi vážny a zostáva v umelom spánku, policajti vyšetrujú ako ublíženie na zdraví. Ak by inštruktora obvinili, k čomu zatiaľ nedošlo, tak by mu za tento skutok mohol hroziť trest 1 až 5 rokov vo väzení.

Nešťastná náhoda má vážnu dohru

Podľa neoficiálnych informácií mal inštruktor medzi napáskovanými „slepými“ (nesmrtiacimi) nábojmi aj jeden ostrý náboj. Práve ten údajne kadetku trafil do oblasti chrbta. Ako sa medzi bezpečné náboje dostal, nateraz nie je jasné.

Prípadom sa zaoberá Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave III. Bližšie informácie nateraz neposkytla ani Univerzitná nemocnica Kramáre, kde postrelenú hospitalizovali.

Domov
Zdieľať
Diskusia