Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Radka Klučárová
22. februára 2023, 12:40
Čas čítania 0:47

Agresor z Partizánskeho sa vyhrážal vlastnej matke, že ju na smrť dobije boxerskými rukavicami. Bála sa tak, že zavolala políciu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Verbálne útoky od syna zažívala žena dlhé hodiny. Zamknutá vo svojej izbe napokon zavolala políciu.

Staršia žena z Partizánskeho sa stala obeťou agresívneho správania vlastného syna. V dome na ňu kričal a opisoval jej, akými spôsobmi ju zlikviduje. O prípade informovala polícia na Facebooku. 

Muž vo veku 40 rokov na staršiu ženu v dome slovne útočil a vyhrážal sa jej smrťou. „Vystrašenej žene mal povedať, že ju zabije a že s ňou už nevie vydržať. V hneve mal na matku kričať, že má na ňu nachystané metrové palice a boxerské rukavice. Matke sa neštítil ani vulgárne nadávať,“ opísali policajti vyhrážky domácim násilím, ktoré zažila žena v prítomnosti vlastného syna. 

Zamkla sa v izbe

Zúfala žena sa zo strachu pred synom skryla a zamkla vo vlastnej izbe. „Verbálne útoky jej syna však pokračovali až do nasledujúceho rána,“ priblížili policajti, čo sa dialo ďalej. Agresor sa neupokojil a žena zo strachu o svoj život a zdravie po niekoľkých hodinách napokon zavolala políciu.

Muži zákona na mieste násilníka zadržali a následne odviedli do cely policajného zaistenia. Dychová skúška ukázala, že muž konzumoval alkohol.

Muža polícia obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania a zároveň spracovala podnet na jeho vzatie do väzby. V prípade, že obvinenému súd vinu dokáže, hrozí mu trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia