Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
18. februára 2023, 7:21
Čas čítania 0:32

Muž na nemeckej diaľnici pomáhal zachraňovať psa. Zrazili ho hneď dve autá za sebou

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Muž z mesta Münster prišiel na pomoc 24-ročnej vodičke z Hagenu, ktorej na nemeckej diaľnici A1 ušiel pes.

Dvadsaťročný mladík prišiel o život na nemeckej diaľnici. Osudnou sa mu stala záchrana psa. Na ceste pri nemeckom meste Hagen sa muž snažil pomôcť inej vodičke chytiť jej psa. Pri jeho záchrane prišiel o život. Najprv ho zrazilo jedno vozidlo a vzápätí ho prešlo druhé.


Muž z mesta Münster prišiel na pomoc 24-ročnej vodičke z Hagenu, ktorá pravdepodobne v dôsledku nedostatku paliva zastavila v odstavnom pruhu diaľnice A1. Krátko po zastavení žene z auta ušiel pes a začal behať po vozovke. Muž sa psa snažil chytiť, vtedy ho však zrazil 29-ročný vodič. Obeť po náraze odhodilo do ľavého jazdného pruhu a tam ju prešlo ďalšie auto. Mladík priamo na mieste nehody zraneniam podľahol.


Tragédia sa stala vo štvrtok (16. 2.) neskoro večer. Diaľnica A1 bola v danom úseku v smere na Kolín nad Rýnom uzatvorená do piatkového rána.

Nemecké policajné auto
Zdroj: TASR/DPA
Domov
Zdieľať
Diskusia