Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Barbora Fábryová
13. februára 2023, 10:10
Čas čítania 0:25

AKTUÁLNE: Tajný let na Slovensko priviezol ženu, ktorú obvinili zo založenia teroristickej skupiny. Zadržali ju v exotike

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Vo vládnom špeciáli pre ženu leteli policajti z Národnej kriminálnej agentúry.

Vládny špeciál Slovenskej republiky letel do irackého Kurdistanu. Podľa informácií portálu tvnoviny.sk sa na palube lietadla nachádzali aj policajti Národnej kriminálnej agentúry.

Polícia do Kurdistanu odletela zadržať ženu, ktorú po príchode na Slovensko obvinili zo založenia, zosnovania a z podporovania teroristickej skupiny, za vojnové bezprávie, ale aj ohrozenie mravnej výchovy mládeže.

Príchod Slovenky z Kurdistanu realizovalo ministerstvo zahraničných vecí. Ešte nie je jasné, ako sa v Iraku ocitla. Momentálne ju vypočúva polícia a v prípade dokázania viny jej hrozí za tieto prečiny doživotie.

„Zverejnením bližších podrobností o vyšetrovaných skutkoch by mohlo dôjsť k zmareniu účelu trestného konania. Bližšie informácie poskytneme, keď to umožní procesná situácia,“ informuje polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia