Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
27. januára 2023, 14:42
Čas čítania 0:24

Muž z Trnavy sa úmyselne porezal na lavičke, aby sa vyhol nástupu do väzenia. Život mu zachránili duchaprítomní policajti

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vynaliezavý muž sa napriek zraneniam zrejme spravodlivosti nevyhne.

Trnavskí policajti zachraňovali život mužovi, ktorého v noci zo štvrtka na piatok našli na lavičke v parku pri železničnej stanici. Policajti dostali pred polnocou informáciu, že sa tam nachádza zakrvavený muž. Okamžite sa vybrali na miesto, kde mužovi poskytli pomoc, a zavolali záchranárov.

Prípad mal však iný háčik, informuje polícia na Facebooku. Zranený 45-ročný muž mal nastúpiť na výkon trestu, ale do väzenia sa mu veľmi nechcelo.

Počas ošetrovania poranení sa priznal, že sa chcel vyhnúť spravodlivosti, a tak sa pravdepodobne sám úmyselne poranil. Záchranári ho previezli do nemocnice na ďalšie vyšetrenia, ale spravodlivosti sa vynaliezavý muž po doliečení zranení nevyhne.

Domov
Zdieľať
Diskusia