Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Barbora Fábryová
17. januára 2023, 14:07
Čas čítania 0:30

Policajtov pri Trnave zaskočil bizarný šofér. Na aute mal cudzie ŠPZ, nemal doklady a rovno sa priznal, že natankoval a ušiel

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Doklady so sebou nemal, pretože si ich vraj zabudol.

Diaľniční policajti narazili 14. januára 2023 na bizarný prípad vodiča. Na diaľnici D1 smerom na Trnavu zbadali motorové vozidlo, ktoré malo nakrivo pripevnenú tabuľku s evidenčným číslom, a preto sa ho rozhodli zastaviť. 

Pri predchádzaní si však všimli, že číslo na prednej evidenčnej tabuľke sa nezhoduje s tým zadným. „Vodiča vyzvali, aby predložil doklady potrebné k vedeniu vozidla, na čo im odpovedal, že ich nemá u seba a zabudol si ich doma,“ píše polícia.

Policajti následne zistili, že každá z tabuliek s evidenčnými číslami patrí inému autu. Vodič však nechcel priznať, odkiaľ tieto tabuľky má. Hliadku napokon prekvapil aj priznaním, že na čerpacej stanici na diaľnici D2 smer Bratislava natankoval, nezaplatil a ušiel.

Vodič bol podľa polície v zmysle zákona predvedený na príslušné oddelenie na vykonanie ďalších potrebných úkonov.

Domov
Zdieľať
Diskusia