Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
13. januára 2023, 14:19
Čas čítania 0:33

Opitý muž z Nemšovej sa rodine vyhrážal, že ju postrieľa vzduchovkou a rozreže motorovou pílou. Spacifikoval ho švagor

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Opitý chlap s nabitou vzduchovkou mieril na svoju matku, sestry a švagra.

Opitý muž s 3,33 promile sa vyhrážal zabitím svojej najbližšej rodine, informovala na Facebooku trenčianska polícia.

Policajti z Nemšovej už obvinili 53-ročného muža. Pod vplyvom alkoholu sa mal najskôr so vzduchovou puškou a následne motorovou pílou vyhrážať smrťou matke, dvom sestrám a švagrovi.


„Muž pod vplyvom alkoholu na pozemku rodinného domu v okrese Trenčín so slovami ‚všetkých vás postrieľam‘ namieril nabitú vzduchovku na svoju matku, dve sestry a švagra, ktorí v tom čase na pozemku rezali drevo. Následne vystrelil do voľného priestranstva. Potom mal vziať z garáže motorovú pílu a začal sa všetkým vyhrážať, že ich pozabíja,“ informovala policajná hovorkyňa.


Ako dodala, jeho ďalšiemu konaniu zabránil švagor, ktorý ho spacifikoval. Vďaka tomu poškodení privolali políciu. Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a spracovali návrh na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia