Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
12. januára 2023 o 21:58
Čas čítania 0:40

V deň zásnub dobil priateľku, teraz mu hrozí dlhoročné väzenie. Sekerou si podľa neho mala do hlavy udrieť sama

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Teraz čelí obžalobe z pokusu o vraždu.

Muž z Lednických Rovní sa dnes postavil pred súd, pretože je obvinený z pokusu o vraždu priateľky, ktorú v deň zásnub brutálne dobil, informoval portál TV Noviny.

Podľa dostupných informácií mal 29-ročný muž najprv svoju priateľku požiadať o ruku. Po vzájomnej hádke ju však podľa obžaloby niekoľkokrát kopol do hlavy a udrel tupým predmetom do hlavy.

Prokurátor Krajskej prokuratúry v Trenčíne dodal, že žene spôsobil niekoľko tržných rán a výronov, zlomeninu temennej kosti a ľavej čeľustnej dutiny.

Ranu sekerou si údajne nešťastne spôsobila sama

Hlavným dôvodom hádky mal byť podľa slov obžalovaného alkohol. Počas spoločného pikniku v prírode sa vraj nezhodli, čo nakoniec vyústilo do fyzického napadnutia. Tiež tvrdí, že naňho žena zaútočila ako prvá.

„Bohužiaľ, vtedy neviem, či som tak poľavil so silou ja, alebo ona tak silno potiahla. Trafila sa sekerou do hlavy s tou tupou stranou,“ povedal na súde obžalovaný.

Po bitke nechal ženu ležať vonku v bezvedomí. Na konci súdneho pojednávania muž dodal, že sa cíti nevinný. Aj naďalej mu hrozí dvadsať až dvadsaťpäť rokov za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia