Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR Jana Chovancová
26. decembra 2022, 12:58
Čas čítania 0:34

Ďalšia vianočná tragédia na Slovensku: Smrti 82-ročnej ženy sa dalo ľahko predísť, upozorňuje polícia

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Vodič podstúpil dychovú skúšku s negatívnym výsledkom.

Zrážku s osobným autom v okrese Námestovo neprežila 82-ročná chodkyňa. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody polícia vyšetruje, píšu policajti na facebookovej stránke


„Vodič Renaultu Kadjar viedol vozidlo v smere od obce Novoť smerom na obec Zákamenné, keď doposiaľ z presne nezistených príčin došlo mimo priechodu pre chodcov k nárazu prednej časti vozidla s chodkyňou,“ opísala žilinská krajská policajná hovorkyňa Zuzana Šefčíková.


Pri dopravnej nehode podľa nej utrpela 82-ročná staršia žena zranenia, ktorým na mieste podľahla. U vodiča policajti vykonali dychovú skúšku, ktorá ukázala negatívny výsledok. U nebohej nariadili súdnu pitvu.

„Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách,“ informuje polícia. 

Správy z domova nájdeš na Refresheri na jednom mieste.
Domov
Zdieľať
Diskusia