Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. decembra 2022, 15:20
Čas čítania 0:36

Matovič sa naváža do ZOMRI: Keď zložíte kabele z hlavy, uvidíte Slovensko uvrhnuté nadobro do rúk mafie a fašistov

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Terčom exministra financií sa stala satirická stránka ZOMRI.

Bývalý premiér a minister financií Igor Matovič je známy okrem iného veľkou aktivitou na sociálnych sieťach. V priebehu hlasovania o páde vlády a krátko po ňom sa zameral na satirickú stránku ZOMRI. Jej autori mu, zdá sa, ležia v žalúdku.

V komentároch im pod viacerými príspevkami posiela odkazy, v ktorých ich obviňuje aj z toho, že padla vláda. Podľa Igora Matoviča „svojou ideologickou slepotou a šírením nenávisti“ prispeli k tomu, že Slovensko bude „uvrhnuté do rúk mafie a fašistov z Republiky“.

Rétoriku o uvrhnutí štátu do rúk mafie a fašistov pritom nevyužíva expremiér prvýkrát. Podobne útočil už na mnohých politikov, ale aj na novinárov, ktorí si dovolili kritizovať spôsob, akým vedie politiku.

V poslednom komentári, do ktorého po desiatich minútach pridal druhú časť (od „ps.“), reaguje na meme obrázok s poslankyňou Annou Záborskou, ktorá hovorí o návrhoch zákona týkajúcich sa interrupcií.

Igor Matovič
Zdroj: FB screenshot


Ďalšie komentáre pod príspevkami ZOMRI, ktoré

za posledných 24 hodín venoval jeho administrátorom.

Matovič
Zdroj: FB screenshot
Matovič
Zdroj: FB screenshot
Domov
Zdieľať
Diskusia