Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
29. novembra 2022, 9:22
Čas čítania 0:23

VIDEO: Pri Devíne ráno kompletne zhorel autobus dopravného podniku

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Všetci cestujúci sú v poriadku a nikto sa pri požiari nezranil. Doprava, ktorá bola ráno z dôvodu požiaru prerušená, je už v plnej prevádzke.

Krátko po 7 hodine ráno dnes v autobuse Dopravného podniku Bratislava vypukol požiar, zhorel do tla. Autobus č. 29 smeroval do centra Bratislavy z Devínskej Novej Vsi. Všetci cestujúci aj vodič sú podľa informácií hovorcu DPB Martina Chlebovca v poriadku a nikto ďalší sa pri požiari nezranil.

Podľa Chlebovca sa príčina požiaru zatiaľ zisťuje. Doprava, ktorá bola ráno z dôvodu požiaru prerušená, je už v plnej prevádzke.  

Autentické zábery z miesta požiaru získala TV Markíza. Na videu je zachytený autobus, z ktorého šľahajú plamene a hustý čierny dym. Na miesto okamžite dorazili záchranné zložky a požiar dostali pod kontrolu.

Domov
Zdieľať
Diskusia