Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
26. novembra 2022, 14:32
Čas čítania 0:30

Starčeka zo Squid Game obvinili zo sexuálneho zneužívania. 78-ročný herec z Kórey všetko odmieta

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zneužívania sa vraj dopustil ešte v roku 2017.

78-ročného herca z dystopického juhokórejského seriálového hitu Squid Game obvinili zo sexuálneho zneužívania. Podľa juhokórejského prokurátora sa údajne O Yeong-su v roku 2017 nevhodne dotýkal tela bližšie neidentifikovanej ženy.

Podľa britských novín The Guardian juhokórejská prokuratúra už voči nemu stihla oficiálne vzniesť obvinenie. Herec však obvinenie zo sexuálneho zneužitia odmieta.

O Yeong-su sa stal v januári vôbec prvým juhokórejským víťazom Zlatého glóbusu. Sošku si odniesol za stvárnenie milého a zraniteľného starčeka zo seriálového hitu Squid Game. 

Ministerstvo kultúry v Soule sa v reakcii na obvinenie rozhodlo zastaviť vysielanie vládnej reklamy, v ktorej herec účinkuje. Squid Game sa minulý rok stala najpopulárnejšou sériou Netflixu, keď za prvý mesiac vysielania prilákala 111 miliónov divákov.

Domov
Zdieľať
Diskusia