Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
25. novembra 2022, 7:53
Čas čítania 0:26

V Petržalke spúšťajú pre výstavbu električkovej dráhy obchádzku. Bajpas číslo 3 obíde most cez Chorvátske rameno

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Obchádzka poslúži na to, aby ostala doprava plynulá aj počas dočasného uzavretia.

V bratislavskej Petržalke spustia v piatok 25. novembra o 10.00 h obchádzkovú trasu. Proces sa začne maľovaním vodorovného značenia. Hneď po jeho dokončení bude doprava presmerovaná. Obchádzka dočasne nahradí súčasné premostenie Chorvátskeho ramena za zastávkou Jungmannova. Informuje o tom primátor hlavného mesta Matúš Vallo na svojom Facebooku.



Neďaleko „bajpasu“ sa dokončujú základy budúceho veľkého združeného mosta cez Chorvátske rameno, ktorý bude súčasťou predĺženia električkovej trate v Petržalke. „Práce na združenom moste sa aktuálne dostávajú do fázy, v ktorej bude potrebné uzavretie súčasného premostenia,“ doplnil.


Obchádzka poslúži podľa Vallových slov na to, aby ostala doprava medzi Rusovskou cestou, Jantárovou cestou a Námestím hraničiarov plynulá aj počas dočasného uzavretia súčasného premostenia cez Chorvátske rameno.

Domov
Zdieľať
Diskusia