Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
19. novembra 2022, 11:12
Čas čítania 0:26

V Považskej Bystrici nebude novoročný ohňostroj. Peniaze pôjdu miestnej nemocnici

Kategória:
News
Uložiť Uložené

V meste ide o pokračovanie v už zabehnutej tradícii.

V Považskej Bystrici nebudú tradičné novoročné oslavy. Peniaze určené na nákup zábavnej pyrotechniky poputujú na zlepšenie zdravotnej starostlivosti v považskobystrickej nemocnici, informuje web MY Považská

Mesto, po dohode s riaditeľom nemocnice, dospelo k záveru, že za ušetrené peniaze nakúpia prístroj na liečbu dermatologických ochorení.

V meste ide o pokračovanie v už zabehnutej tradícii vynechania hlučnej a častokrát škodlivej novoročnej zábavy. Cieľom samosprávy je minimalizovať dosah pyrotechniky na životné prostredie, chrániť bezpečnosť ľudí a domácich miláčikov a zároveň pomôcť. 

„Už po tretíkrát sme sa rozhodli, že financie určené na novoročný ohňostroj nevyletia do vzduchu, ale využijeme ich na nákup daru pre Nemocnicu s poliklinikou v Považskej Bystrici,“ priblížil primátor Považskej Bystrice.

Domov
Zdieľať
Diskusia